Aktivitetslog

Aktivitetsloggen giver dig mulighed for at at søge i alle aktiviteter/handlinger, der er foretaget i din løsning.

Du kan sortere listen på forskellige handlinger/aktiviteter og trykke 'søg' for at få en tilpasset visning:

Du kan også søge på datoperioder eller sortere listen efter kolonnerne; ID, type af aktivitet, dato for aktivitet. For hver aktivitet, kan du klikke på 'Vis' for at få en detaljeret visning:
Hvis du ønsker at eksportere oversigten over aktiviteterne, kan du trykke på det lille Excel ikon øverst til højre:

Det er også muligt at lave din egen sidevisning for loggen ved at trykke på det lille tandhjul. Her kan du vælge hvilke kolonner, du vil have vist og hvilke du ikke vil. Husk at give visningen et navn og vælg den, når du har lavet den.