Kommunikationsskabeloner

I denne artikel finder du en step-by-step vejledning til modulet 'Kommunikationsskabeloner'.

I modulet 'Kommunikationsskabeloner' er det muligt at tilpasse de e-mail skabeloner, der sendes til kandidater.

Hvis du vil have dine ændringer til at gælde for alle afdelinger, du har adgang til, skal du placere dig på det øverste niveau i afdelingshierakiet inden du påbegynder tilpasningsarbejdet:

Du skal også sikre dig, at drop down menuen nedenunder er sat til 'Standard kommunikationsskabeloner for afdeling'.

Listen viser to faner; 'Kandidat' og 'Systemskabelon. De e-mails, du sender til kandidater fra et rekrutteringsprojekt er dem, der er listet i 'Kandidat'-fanen:

Under systemskabeloner finder du f.eks. e-mail skabeloner til notifikationer og automatiske underretninger, herunder mails til nye brugere eller underretning til manuelt oprettede kandidater. Det kan også være en god idé at kigge disse igennem, men spørg enten din konsulent eller Talentech's support afdeling for vejledning hertil.

Hvis du vil redigere en kommunikationsskabelon, skal du klikke på det lille notesblok ikon til højre på siden.

Hvis der er flere sprog aktiveret i jeres løsning, kan du se en kolonne med et notesblok ikon per sprog og du skal klikke på det noteblokikon under det sprog, du ønsker at redigere:

Når du har klikket på notesblok ikonet, bliver du mødt af dette billede:

I højre side kan du se nogle forskellige muligheder for email skabelonen.

Her kan du f.eks. se i anden dropdown liste fra toppen at e-mailen kan være tilknyttet en kandidatstatus. Det er den statusmarkering, der vil komme på kandidaten, når du har afsendt e-mailen.

De øvrige indstillinger er sjældent nødvendige at gøre noget ved, men du kan altid tage fat på din konsulent eller Talentech's supportafdeling, hvis du er nysgerrig på en dybere gennemgang af kommunikationsskabeloner.
I venstre side af billedet vil du se selve e-mail editoren. Det er her, du kan tilpasse og ændre på teksten i en e-mail.

I de øverste felter kan du skrive skabelonens navn og det e-mail emne, der skal stå i emnefeltet, når mailen sendes til en kandidat. I det store tekstfelt skriver du selve e-mailen indhold.

Husk at hold brødteksten generel, da det er en skabelon, der anvendes til kandidater på alle rekrutteringsprojekter.

I værktøjslinjen over e-mailens indhold er der redskaber, du kan bruge til at ændre f.eks. skriftstørrelse, om det skal være fed tekst og du kan indsætte links mm.
Hvis du indsætter tekst fra f.eks. Word, skal du huske at indsætte uden formatering. Det gør du ved at trykke ctrl+shift+v. Dette sikrer at e-mailen ikke indeholder forskellige kodedele, der kan få det til at se uprofessionelt ud.

Du kan også se, at der i e-mailen er indsat forskellige elementer i kantede parenteser. Dette hedder variabler og bruges på samme måde som brevfletning i Word ved at hente værdier/data fra andre steder i Løsningen, såsom kandidaten fornavn, projektets navn, afdelingens navn eller brugerens navn.

Det vil være forskelligt hvilke variabler, der kan anvendes i hvilke e-mails, men du kan altid ser en liste over dem til venstre for e-mail skrivefeltet.

Husk at klikke på 'Gem', når du har lavet ændringer i en kommunikationsskabelon.