Indstillinger for virksomheden

I denne artikel finder du en forklaring af, hvad modulet 'indstillinger for virksomheden' er og hvordan du bruger det.

INDHOLDSFORTEGNELSE

Stamdata om jeres organisation

I 'indstillinger for virksomheden' kan du skrive forskellige informationer om jeres organisation ind, der kan bruges i jeres stillingsopslag. Det kan f.eks. være jeres adresse, by, hjemmeside og links til sociale medier.

Valg af logo

Hvis du har uploadet et logo i filarkivet, kan du nu vælge dette logo fra en dropdown menu:

Annoncevideoer

Du kan også tilføje videoer, der kan bruges i dit stillingsopslag. Du klikker blot på 'tilføj' ved siden af 'video', skriv navnet på hvad videoens navn skal være i dropdown listen, når du laver annoncer, sæt linket ind fra enten YouTube, Vimeo, 23videos eller Videotools og klik 'ok'.

Du kan nu se, at videoen er tilføjet. Hvis du har lagt et forkert link ind, er det blot at trykke på 'slet' til højre for videoen.

Hvis du har lavet ændringer i 'indstillinger for virksomheden', skal du huske at trykke 'Gem'.

Hvis du gerne vil have forskellige informationer i forskellige afdelinger, kan du blot vælge en anden afdeling til venstre og taste de afdelings specifikke informationer der.