Dropdown-lister

I denne artikel finder du information om modulet dropdown-lister og hvordan du bruger dem.

I modulet dropdown-lister finder du forskellige værdilister. De kan bruges i forbindelse med et ansøgningsskema eller til at opsætte en jobagent. Der vil automatisk være indhold i de systemgenererede lister for f.eks. hovedarbejdsområde eller uddannelsesniveau. Du kan nemt tilpasse disse, så de passer til jeres organisation og behov.

Ved at klikke på 'redigér' til venstre for den dropdown-liste, du ønsker at tilpasse for du mulighed for at ændre i eksisterende værdier og tilføje nye på de sprog, der er tilgængelige i din løsning.

Du indtaster blot det ønskede i tekstfeltet og trykker 'tilføj'. Husk at tilføje på alle sprog, der er aktive.

Hvis du vil slette eller redigere en eksisterende værdi, kan du klikke på enten 'slet' eller 'rediger' til venstre for værdien.

Hvis du skal bruge jobagenten, skal du gå ind i modulet drop-down lister og tilpasse listerne for lokation og stillingskategori.

Disse lister virker på jeres jobside og kan indeholde helt specifikke lokationer og stillingskategorier, som I selv opretter. Disse lister er både til filtrering og sortering på joblisterne og vil også virke i forbindelse med en jobagent, som kandidaten kan skrive sig op til, hvis de er interesseret i at blive notificeret om nye stillinger i jeres organisation.

De udfyldes let ved at indtaste navnet i tekstboksen på de ønskede sprog og trykke 'tilføj'.

Er der nogle specifikke lister, som I savner kan I tage fat i Talentech's support for at høre hvilke muligheder, I har.