Notifikationscenter

I modulet 'Notifikationscenter’ kan du opsætte notifikationer, der kan sendes til brugere i løsningen på bestemte tidspunkter under rekrutteringsforløbet.

Notifikationerne er opdelt i tre kategorier; dem, der relaterer sig til selve projektet ('projektnotifikationer'), dem, der har noget med kandidaterne at gøre ('kandidatnotifikationer') og dem, der bruges til inaktive brugere ('brugernotifikationer').

Som standard er der to notifikationstyper aktiveret, når du begynder at bruge jeres løsning; 'Ny ansøgning registreret' og 'Ansøgningsfrist nærmer sig'. Hvis du ønsker at tilpasse opsætningen af en aktiv notifikation, klikker du på 'redigér'.

Herefter for du mulighed for at aktivere eller deaktivere den, vælge hvilke brugerroller, der skal modtage den eller tilføje andre systembrugere ved at angive deres mail-adresser.

Hvis du vælger at det f.eks. skal være projektleder, der modtager notifikationen, er det den konkrete projektleder i et givent projekt, der vil modtage den og ikke samtlige brugere med brugerrollen projektleder.

Ved 'planlægningsindstilling for underretning af brugere' kan du indstille hyppigheden for udsendelsen af notifikationen. Hvis du ikke udfylder noget, vil den sendes hver gang der sker den handling, som notifikationen bliver udsendt af. Hvis du f.eks. sætte notifikationen for 'ny ansøgning registreret' til at blive sendt efter 1 uge, vil der hver uge sendes en mail med en opsamling på de nye ansøgninger, der er registreret på et projekt.

Husk at klikke 'gem' i højre side, hvis du laver tilpasninger til notifikationen.

Ved nogle notifikationer er det muligt at udskifte den tilknyttede mailskabelon.

Når du klikker på 'forhåndsvisning' kan du se den e-mail der sendes ud. Du kan tilpasse teksterne i disse mails i modulet 'kommunikationsskabeloner' under 'systemskabeloner'.

Hvis du helt ønsker at bruge en anden kommunikationsskabelon, kan du klikke på 'vælg' og skifte til en anden tilgængelig kommunikationsskabelon:

Hvis du ønsker at deaktivere notifikationer for dig selv, kan du gøre dette under din brugerprofil ved at klikke oppe til højre på dit navn. Så kommer du til din egen profil, hvor det er muligt at slå notifikationer fra.