Hvorfor skal jeg tildele filtre til min læringsside?

Find først ud af, om din virksomhed har valgt at bruge filtre.

Hvis dette er tilfældet, er det meget vigtigt, at der er tildelt mindst et filterelement i hver filterkategori på hver læringsside.

Hvis du lader en kategori være tom, betyder det, at alt indholdet på læringssiden ikke vil være synligt.

Eksemplet herunder viser ovenstående:

Denne virksomhed har 3 filterkategorier: Afdeling, placering og kontrakt:

I afdeling har de følgende:

I placering har de følgende:

Og endelig, i kontrakt, har de følgende:

Men de opbygger en læringsside, som ikke skal være synlig for alle ansøgere, kun til dem, som har Salg som Afdeling, Brasilien som Placering og Fastanset som Kontrakt:

Derfor giver brug af filter mulighed for at begrænse indholdet efter hver gruppe af nyansattes egenskaber.