Hvordan tildeler/opdaterer jeg filtre til/på min læringsside?

Hvis du vil tildele eller opdatere filtre, kan du udføre trinnene herunder:

1. Først skal du sikre, at de filtre, som du forsøger at føje til læringssiden også er føjet til modulet Læringsside. Hvis du vil kontrollere dette, skal du trykke på rediger på det modul, som du gerne vil redigere, når du befinder dig i modulets tavle.

2. Derefter kan du tilføje/redigere filtrene. Tryk på gem, og vend tilbage til modulets tavle.

3. I stedet for at trykke på "rediger", skal du nu trykke på "indhold", og det vil give dig mulighed for at vælge den læringsside, hvor du vil redigere/tilføje filtrene

4. Når du er der, skal du trykke på blyantsikonet

5. Når du er på læringssiden, skal du klikke på de 3 prikker øverst på siden

6. Derfra kan du redigere/tilføje filtre på læringssiden.

Sørg for at gemme de nye indstillinger, når du er klar.