Kan du duplikere en læringsside?

Ja, det kan du.

Trinnene herunder viser dig hvordan:

1. Gå til bibliotek -> læringssider

2. Søg efter den læringsside, som du vil duplikere

3. Tryk på duplikeringsikonet:

4. Et pop op-vindue bliver vist. Der kan du ændre titel, miniature og beskrivelse

5. Når du er klar, skal du trykke på "dupliker". Derefter føres du til selve læringssiden

6. Når du har lavet de nødvendig ændringer på din duplikerede side, kan du trykke på gem

7. Den duplikerede læringsside gemmes i biblioteket.

Hvor finder jeg min duplikerede læringsside?

1. Gå til "moduler"

2. Åbn et læringssidemodul

3. Tryk på knappen "tilføj læringsside"

4. Vælg "Fra dit bibliotek"

5. Du får et pop op-vindue med alle læringssider, som kan bruges

6. Vælg den duplikerede læringssider

7. Derfra kan du redigere den duplikerede læringsside på samme måde, som du ville redigere enhver anden læringsside.