Hvordan indstiller jeg tidsplanen på min læringsside?

Før du går videre, er det vigtigt at forstå, at en læringssides tidsplan er afhængig af tidsplanen for hele læringssidens modul. Følg trinnene herunder for at kontrollere dette:

1. Gå til moduler -> vælg det modul, hvor den læringsside, du vil redigere, befinder sig

2. Tryk på rediger:

3. Kontroller modulets tidsplan:

4. I dette eksempel er tidsplanen tilgængelig fra 14 dage før den første arbejdsdag indtil 60 dage efter den første arbejdsdag for den nyansatte. Derfor vil alle læringssiderne i dette modul respektere denne tidsplan. Husk dette, når du redigerer tidsplanen for din læringsside!

For at indstille en tidsplan til din læringsside skal du følge trinnene herunder:

1. Gå til den læringsside, som du vil redigere

2. Tryk på de tre prikker, der befinder sig på øverste panel på læringssiden:

3. Klik på "indstillinger for sideredigering"

4. Vælg den tidsplan, som bedst passer til indholdet på denne læringsside:

• Relativ dato: Det er en dato relativ til startdatoen for nyansatte. Derfor vil det afhænge af den dag, hvor den nyansatte startede
  • Fast dato: Er en specifik kalenderdato. Derfor vil den være synlig for alle på det valgte tidspunkt
  • Altid: Læringssiden vil altid være synlig. Dette afhænger selvfølgelig af tidsplanen for hele modulet som forklaret ovenfor.

5. Husk at gemme de nye indstillinger, når du er klar.