Hvordan sletter jeg en læringsside?

Det er muligt at slette den fuldstændigt eller midlertidigt afhængigt af, hvor du er på læringssiden.

1: Midlertidig sletning:

Når du udfører denne form for sletning, skal du ikke bekymre dig. Læringssiden forbliver i biblioteket og kan vælges i fremtiden, hvis du skulle få brug for den igen.

For at udføre den skal du klikke på ikonet med papirkurven og bekræfte dit valg.

2. Fuldstændig sletning:

I dette tilfælde bliver læringssiden slettet helt fra appen. Derfor kan du ikke finde den i biblioteket igen.

For at udføre den kan du klikke på de 3 prikker øverst, når du er på læringssiden, vælge "slet" og bekræfte handlingen. Du vil ikke længere have denne læringsside i appen: