Hvad sker der, når jeg indstiller mit læringssidemodul til "aktiv"?

Når du indstiller læringssidemodulet som "aktivt", betyder det, at alt indholdet inde i modulet bliver synligt i appen for nyansatte. Det afhænger selvfølgelig også af timing og de filtre, som du har tildelt indholdet inde i modulet.

Derfor skal du sikre dig, at det er meningen, at indholdet skal være synligt for nyansatte, før du indstiller et læringssidemodul som "aktivt". Det er stadig afhængigt af timing og filtrene (for modulet og læringssiderne indeni).