Hvordan kan jeg vide, hvad mine nyansatte ser på deres tavle?

Det indhold, som en nyansat ser på sin tavle, afhænger af nogle faktorer, f.eks. timing og filtre.

Den bedste måde at vide, hvad den nyansatte ser, er at åbne appen som om du var en nyansat. For at gøre dette skal du bruge samme url, som du bruger som administrator med uden /company admin.

I dette tilfælde åbner du f.eks. som en administrator: https://talmundo-demo.apps.talmundo.com/companyadmin

Og i dette tilfælde åbner du som en nyanset: https://talmundo-demo.apps.talmundo.com

Når du åbner en nyansats tavle med administratorrettigheder, vil du kunne redigere filtrene (venstre side af skærmen) og timingen (højre siden af skærmen).

På den måde får du en god ide om, hvad dine nyansatte ser afhængigt af, hvor de befinder sig på deres ansættelsesrejse.