Hvordan oversætter jeg en læringsside?

Hvis du vil oversætte en læringsside, skal du følge trinnene herunder:

1. Åbn det læringssidemodul, som du gerne vil oversætte via knappen "indhold"

2. Åbn den læringsside, som du vil oversætte inde i modulet

3. Klik på de 3 prikker -> vælg Eksporter oversættelser

4. Ved at klikke der får du automatis en zip-fil, der indeholde excel-filer med alle mulige sprog, der kan oversættes på denne læringssider

5. Åbn den

6. Åbn excel-filen med det sprog, som du gerne vil oversætte

7. Inde i excel er der 3 kolonner: nøgle, standardværdi og sprog (hvis det er fransk, vil det f.eks. være fr-FR)

8. Du kan tilføje dine oversættelser i den sidste i overensstemmelse med, hvad du ser i den anden kolonne

9. Når du klar, skal du klikke på gem Da dokumentet er "skrivebeskyttet", skal du gemme det et andet sted (og ikke inden i den zip-fil, som du fik tidligere)

10. Gem det

11. Find dokumentet i dine filer, højre klik og vælg zip eller komprimeret dokument (navnet varierer efter system)

12. Gå tilbage til den læringsside, hvor du vil tilføje oversættelsen

13. Klik igen på de 3 prikker, men denne gang skal du vælge "importer oversættelser"

14. Upload den nye zip-fil

15. Tryk på gem og udgiv

16. Din side er nu oversat.