Hvordan redigerer jeg et læringssidemodul, som allerede findes?

Der er to aspekter af et læringssidemodul, som kan redigeres.

Herunder finder du en oversigt over disse aspekter:

1. Rediger modulets indstillinger som en helhed: ved at gøre dette kan du indstille modulet som aktivt eller inaktivt, ændre filtre, timing og hvordan du ønsker, at du skal vises for nyansatte.

2. Rediger modulets indhold: ved at gøre dette kan du redigere indholdet inde de læringssider, som er i modulet. Du kan selvfølgelig også redigere indstillingerne for hver enkelt læringsside. når du er på siden.

Den vedhæftede video viser dig, hvor du skal klikke for at redigere indstillingerne eller indholdet.