Hvad er forskellen mellem en bruger og en nyansat?

En nyansat er en nyansat. En person, der normalt kun vil have adgang til frontend (nyansats dashboard).

Vigtig bemærkning: Når man opretter en nyansat, så opretter man automatisk en bruger tilknyttet den pågældende konto til nyansat. Hvis du imidlertid opretter en bruger, så opretter du ikke automatisk en nyansat.

En brugerer én, der er føjet til app'en, og en bruger kan være og/eller de følgende:

Administrator: Er én med administratorrettigheder. Denne person har adgang til administrator-dashboard (som altid er app'ens URL fulgt af /companyadmin);

Nøglekontakt: Denne person har ikke nødvendigvis adgang til admin-dashboardet. Hovedmålet for denne person er at bruges som nøglekontakt for en nyansat.

Slutteligt kan en bruger som nævnt ovenfor også godt være en nyansat.