Hvorfor bliver siden ved med at blive indlæst med 3 prikker for evigt, når jeg som administrator forsøger at åbne de nyansattes tavle?

Der er 2 primære årsager til, at dette sker:

1. Filtre

De filtre, som du har valgt i de nyansattes tavle, svarer ikke til det indhold, som du forsøger at tilgå.

Derfor kan du følge disse næste trin:

1. Tilgå jeres backend

2. Tilgå den modul-/læringsside, som du forsøger at tilgå

3. Kontroller konfigurationen af filtre og se, om de svarer til de valgte filtre.

En anden mulighed er, at dine egne filtre ikke svarer til filtrene på modul-/læringssiden. Hvis dette er tilfældet, skal du kontakte superadministratoren for appen og bede ham eller hende om at kontrollere dit filters indstillinger og dem på modul-/læringssiden.

2. Tidsplan

Det kan være, at den valgte tidsplan ikke er den samme som den fra indholdet, som du forsøger at tilgå.

I dette tilfælde skal du kontrollere det i jeres backend.