Jeg kan ikke tilføje en bruger/nyansat, da det bliver meddelt, at den allerede findes, men jeg kan ikke finde ham/hende på brugerlisten. Hvad kan jeg gøre ved det?

Det sker sandsynligvis, fordi en filterkategori blev efterladt tom.

Du skal være superadministrator for at udføre følgende. Hvis ikke, skal du kontakte superadministratoren i din virksomhed og bede ham/hende om at udføre det:

1. Når du er på siden nyansatte, skal du vælge "ingen filtre" i filterfeltet:

2. Du bør kunne finde e-mailen

3. Gå til handlinger -> rediger

4. Kontroller filtrene, og tilføj de manglende.