Hvordan kan jeg oversætte en læringsside?

Der er to metoder til oversættelse af en læringsside:

1. OVERSÆTTELSE MED EKSPORTER OVERSÆTTELSE VIA EXCEL

1. Åbn den læringsside, som du gerne vil oversætte, via knappen "indhold"

2. Klik på de 3 prikker -> Eksporter oversættelser

3. Ved at klikke der får du automatisk en zip-fil, der indeholder excel-filer med alle mulige sprog, der kan oversættes på denne læringsside.

4. Åbn den

5. Åbn excel-filen med det sprog, som du gerne vil oversætte

6. I excel-filen er der 3 kolonner: nøgle, standardværdi og sprog (hvis der er fransk, vil det være fr-FR)

7. Du kan tilføje dine oversættelser i den sidste i overensstemmelse med det, du ser i den anden kolonne

8. Når du er klar, skal du klikke på gem Da dokumentet er "skrivebeskyttet", skal du gemme det et andet sted (og ikke inden i den zip-fil, som du fik tidligere)

9. Gem det

10. Find dokumentet i dine filer, højreklik, og vælg zip eller komprimeret dokument (navnet kan variere alt efter system)

11. Gå tilbage til den læringsside, hvor du vil tilføje oversættelsen

12. Klik igen på de 3 prikker, men denne gang skal du vælge ""importer oversættelser""

13. Upload den nye zip-fil

14. Tryk på gem og udgiv

15. Din side er nu oversat.

Hvis du har et billede med tekst inden i det, skal du oversætte billedets tekst og følge disse trin:

1. Klik på de 3 prikker -> Gå i oversættelsestilstand

2. Vælg det sprog, som du gerne vil have oversat

3. Klik på det billede, hvor du vil have teksten på det nye sprog

4. Klik på "upload billede"

5. Upload billedet

6. Tryk på gem og udgiv.

2. OVERSÆTTELSE FØJET DIREKTE TIL LÆRINGSSIDERNE

1. Klik på de 3 prikker -> Gå i oversættelsestilstand

2. Vælg det sprog, som du gerne vil have oversat

3. Du kan overskrive indholdet på standardsproget og uploade alle de billeder, som du gerne vil have oversat til lokale sprog som nævnt ovenfor.

4. Tryk på gem og derefter udgiv.