Jeg forsøgte at logge på, men jeg fik beskeden "noget gik galt. Prøv igen senere". Hvordan løser jeg dette?

Der er nogle trin, som du kan udføre for at prøve at løse dette selv:

1. Kontroller din browser.

Vi anbefaler vores kunder at bruge Chrome, Edge eller Firefox som browser og undgå at bruge Internet Explorer. Årsagen er, at Microsoft ikke leverer sikkerhedsopdateringer eller teknisk support til denne, hvilket medfører hyppige problemer ved brug af vores app i dette miljø. På grund af dette tester vores it-afdeling ikke længere nye udgivelser i Internet Explorer-miljøer. Derfor understøttes opdateringer til vores app muligvis ikke i denne browser, og dette kan medføre forringet ydeevne, når denne bruges.

2. Ryd din cache, og prøv igen.

3. Kontroller, om din konto er aktiveret.

Normal modtager du en e-mail med et aktiveringslink i den. Med dette link kan du oprette en adgangskode og begynde at bruge appen. Hvis du ikke har fulgt disse trin, skal du kontrollere din e-mailindbakke og prøve at finde e-mailen. Hvis den ikke er der, skal du kontakte din kontaktperson og anmode om et nyt aktiveringslink.

4. Du har modtaget e-mailen, men under aktivering af kontoen får du stadig beskeden.

I så fald kan det være, at linket er udløbet. Kontakt din kontaktperson, og bed om en ny invitation.

5. Kontroller, om du bruger den rigtige e-mailadresse til at tilgå appen.

I nogle tilfælde kan det være, at du bruger din personlige e-mailadresse, hvor du burde bruge din virksomheds-e-mailadresse og omvendt. Kontroller også, om der er stavefejl i e-mailadressen.

6. Måske bruger du den forkerte adgangskode.

I så fald kan du klikke på ikonet "glemt din adgangskode?", så får du et nyt link i din e-mail. Ved at klikke på dette link kan du oprette en ny adgangskode.

7. Kontroller, om din onboarding-periode stadig er åben.

Hver virksomhed har en forskellig onboarding-periode, som kan variere fra 90 til 365 dage, eller i nogle tilfælde er perioden ikke indstillet. Kontroller, om det kan være, at din onboarding-periode er forbi.