Jeg forsøgte at logge på, men jeg fik følgende besked: "Vi har sendt dig en e-mail med din bekræftelseskode, men koden blev ikke kopieret korrekt..."

Hvis du oplever denne fejl, er der to ting, som du kan kontrollere:

1. Den url, som du forsøger at få adgang til.

Hvis du er en bruger, og dette er din første adgang, skal url'en slutte med /companyadmin. Hvis det ikke er der, skal du tilføje /companyadmin dertil og prøve igen.

2. E-mailadressen som du bruger til at få adgang.

I nogle tilfælde kan det være, at du bruger din personlige e-mailadresse, hvor du burde bruge din virksomheds-e-mailadresse og omvendt. Kontroller også, om der er stavefejl i e-mailadressen.