Forstå vores begreber

En beskrivelse af KPI'er og andre relevante udtryk, du finder i platformen.

Applicant

Kandidaten bag en specifik ansøgning.

Application

En ansøgning til en bestemt stilling fra en kandidat.

ATS

Forkortelse for Applicant Tracking System eller rekrutteringssystem. Mange organisationer bruger denne form for system til at styre stillinger og ansøgere.

Candidate

En person, der har ansøgt en eller flere stillinger. En kandidat er ikke tilknyttet nogen specifik stilling, undtagen gennem dennes ansøgninger. En kandidat kan være ansøger på flere stillinger. Ontame bruger kun information om ansøgningen og ikke kandidaterne selv.

Candidate Quality

Bedømmelsen af en ansøger baseret på din ansætters egen vurdering. Bedømmelser registreres på forskellige måder på tværs af ATS'er, så vi har valgt at tilpasse de systemspecifikke ratings til vores egen tre-punkts skala.

Click

Click bruges i forhold til Tracking Links, og repræsenterer en rå tælling af antallet af gange der er blevet klikket på Tracking Link. Vi udfører dog en vis grundlæggende filtrering af events for at fjerne trafik fra robotter.

Corporate Website

Henviser til det eller de hjemmesider, der ejes af din organisation. Ontame vedligeholder manuelt listen over virksomheds hjemmesider.

Direct Traffic

Desværre er det ikke muligt at spore trafikkilden fra alle besøgende. Direct Traffic henviser til situationen, hvor den første anmodning, der fremsættes til webstedet, ikke er knyttet nogen trafikkilde information. Det er et allestedsnærværende fænomen inden for websporing, uanset leverandør. Henvisningsoplysninger kan mangle af en række årsager, såsom browserindstillinger, HTTPS til HTTP-navigation, bogmærker, links i e-mails, og selvfølgelig, når brugerne navigerer direkte til webstedet ved at indtaste URL-adressen i adresselinjen i browseren.

Event
En besked som bliver sendt til vores servere, der er placeret på jeres websted eller i jeres ATS. Disse beskeder giver de nødvendige oplysninger om besøgende til at lave kildesporing.

Form visninger

Tæller antallet af sessioner, hvor et givet ansøgnings flow er blev besøgt. Hvis flere forskellige ansøgnings flows er blevet besøgt inden for en given session, genereres én form visning pr. besøgt af ansøgnings flowet.

Hire
En registreret ansættelse i jeres ATS til en bestemt stilling.

Interview
Et registreret interview i jeres ATS relateret til en bestemt ansøgning. I Ontamedashboards kan hver ansøgning kun bidrage med et enkelt interview.

Job Post
En hjemmeside, der reklamerer for en bestemt position. Jobbet kan være på en virksomheds hjemmeside eller i et ATS.

Job View
Jobvisning tæller antallet af sessioner, hvor en given stilling blev vist. Med andre ord kan en enkelt session højst generere en jobvisning per jobpost. Hvis der er besøgt flere forskellige stillinger inden for en given session, genereres der en jobvisning per besøg.

Manually Created Candidates
Henviser til kandidater, der er blevet uploadet manuelt til jeres ATS. Disse kandidater har ikke ansøgt via jeres online ansøgningsformular, og det er derfor ikke muligt at tilknytte en websporing på kandidaten og derfor vil der heller ikke være en bestemme trafikkilden.

Others

Denne kilde dækker den lange hale af små referenter. Ontame vil tage sig af at flytte henvisninger til deres egne kilde, når de bliver store nok. Kontakt din Ontame, hvis du vil have os til at oprette en ny kilde til dig.

Position
Et job, der skal udfyldes af en eller flere kandidater. I nogle tilfælde kan en given position annonceres via flere stillinger, men ofte er der en enkelt job annocnering, der er knyttet til en position.

Referrer
Generelt, når en bruger navigere fra hjemmeside A til en anden hjemmeside B, tilføjer browseren webadressen til webside A til den anmodning, den sender til serveren for at hente webside B. Ontame bruger denne henvisningsinformation i tilskrivningsmodellen for at finde ud af mediekanalen, der oprindeligt blev brugt af en bruger.

Session
En session henviser til et specifikt besøg på et websted af en bestemt bruger. En session åbnes, når brugeren først besøger webstedet og forbliver åben, så længe brugeren er aktiv på webstedet. Efter en bestemt periode med inaktivitet udløber sessionen, og enhver efterfølgende handling fra brugeren på webstedet starter en ny session. De sessioner, der anvendes af Ontame -tilskrivningsmodellen, udløber efter 30 minutters inaktivitet.

Source
En kilde til webtrafik, jobvisninger og i sidste ende ansættelser. Typisk kommer denne webtrafik fra jobportaler eller online mediekanal, der kan føre trafik til dine job annoncer, men det kan også inkluderer trafik fra søgemaskiner, sociale medie eller dit virksomheds hjemmeside.

Time to Fill
For hver position beregner vi antallet af dage fra den første jobvisning til den første ansættelse, der bliver registreret i ATS. Dette antal er gennemsnit på tværs af alle relevante positioner.

Time to First Interview
For hver position beregner vi antallet af dage fra den første jobvisning til den første samtale, der er registreret i ATS. Dette antal er gennemsnit på tværs af alle relevante positioner.

Tracking Link

Tracking Links kan bruges til specifikt dedikeret sporing af en mediekilde eller et specifikt produkt, såsom en e-mail-kampagne, bannerannonce, nyhedsfeedsopdatering.

UTM-kampagner
UTM'er er korte uddrag af sporingskoder, der føjes til slutningen af webadresser. De afslører en række nøgledatapunkter, der, når de er aggregeret, giver værdifuld indsigt om, hvordan brugere interagerer nede i tragten og på tværs af dine kanaler.

View Rate

View Rate fortæller dig, hvor mange visninger hvert job gennemsnit har modtaget pr. Dag.