Hvordan tracker vi data?

Data fra din hjemmesiden

Det første skridt omhandler at installere et mindre javascript på klientens hjemmeside. Scriptet sender et ‘event’ til os hver gang hjemmesiden bliver tilgået. Det indeholder informationen om hvilken kilde en besøgende kommer fra osv.

Det er vigtigt at understrege at vi ikke har adgang til din hjemmeside og dermed ikke kan lave ændringer på den. Kunden bestemmer selv hvor javascriptet skal integreres. Nogle gange bliver det integreret på hele hjemmesiden og nogle gange kun på kundens career-site.

Tracking data fra dit ATS

Vi tracker data fra dit ATS. Data bliver igen tracket via et javascript, præcis ligesom på hjemmesiden. Vores tekniske team tager sig af denne opgave.

Vi kan implementere med et hvilket som helst ATS.

Tracking data fra dine kampagner

Vi bruger tracking-links og UTM tags til at sikre indsamlingen af data fra alle dine kampagner på tværs af alle medier. Eksempelvis kunne dette være på dine initiativer til Employer Branding, job reklamer eller graduate kampagner.

GDPR-compliant
Behandling af data er et stort ansvar og et vi tager meget seriøst. Vi er derfor fuldt ud GDPR compliant.