Categories

Hvad du kan se i platformen under Categories og hvad du kan bruge det til.

Categories refererer til din kategorisering af job. Dette refererer til jobkategorier fra jeres rekrutteringssystemet. Det kunne eksempelvis være ledelse eller kommunikation.

Vi trækker jeres job kategorier direkte fra jeres ATS. Det afhænger naturligvis af, at du bruger netop job kategorier i dit ATS.

I kategorifanen har du to grundlæggende visninger: Funnel og KPI'er.

Tips fra Ontame-teamet: Sådan bruges job kategorier

• Job kategorier giver dig mulighed for at opdele dine data i små stykker og se, hvordan dine specifikke jobkategorier klarer sig med hensyn til rekruttering. Dette kan være dine specialiststillinger eller IT. Med funktionen er du i stand til at få indsigt i kritiske KPI'er for at holde styr på, hvor du laver et godt stykke arbejde, og hvor du muligvis skal forbedre.