Job Countries

Hvad du kan se i platformen under Job Countries og hvad du kan bruge det til.

NB: Denne menu er kun relevant hvis din organisation opererer i mere end et land.

Har du nogensinde tænkt over hvordan din organisations præsterer i andre lande? Menuen Job Countries, hjælper dig med at finde unikke indsigter i hvordan der præsteres i andre lande. I denne menu kan du se den grundlæggende trepunktsvisning: Funnel og KPI'er.

Job Countries tillader dig at sammenligne forskellige lande med hinanden. Dette kan eksempelvis være ved at sammenligne conversion rate, og time to fill (konverteringsraten, pris-pr-ansættelse og tiden det tager at fylde en position)

Tips fra Ontame teamet: Sådan bruger du Job Countries

• Job Countries er et stærkt redskab til at dele viden hen over globale afdelinger. En kendt faktor i en organisations succes, er vidensdeling. Forestil dig at en enhed i Sverige har løst problemet og opnået en højere conversion rate (konverteringsrate). Med Job Countries funktionalitet er denne viden allerede tilgængelig på tværs af landegrænser. Det er nu muligt at hurtigt hente denne viden fra den svenske-enhed og potentielt opnå samme gennembrud i andre lande.