Visitor Locations

Vil du gerne vide hvor dine besøg på en jobannonce kommer fra geografisk?

Visitor locations giver dig adgang til at se hvilke lande og regioner, du modtager trafik fra til dine rekrutteringskampagner.

Når du klikker på land, vil du ende på denne side:

Her kan du se et detaljeret overblik over en specifik region i det valgt land. Du kan også se alle top sources (mediekilder) i forhold til hvor mange job visninger, ansøgninger, interviews og ansættelser.

Tips: Sådan bruger du Visitor Locations

• Modtager du en masse trafik fra et land, men ønsker ikke denne trafik? Dette kunne være noget man skulle kigge ind i, da det kan være du bruger omkostninger på at kontakte irrelevant kandidater.

• Brug data til at analysere hvor godt de forskellige mediekilder præsterer i forskellige lande. Det kan være at Linkedin fungerer rigtig godt i på de danske sider, men modsat går det dårligt på de svenske? Hvordan kan det være? Vi er selvfølgelig altid glade for at hjælpe med at analysere data!

• Hvis du gerne vil optimere din rekrutterings af kandidater fra andre lande, så er denne oversigt fantastisk til at analysere processen og et stærkt værktøj til at prioritere en fremtidig rekrutteringskampagne.