Landing Pages

Hvad du ser på platformen, og hvad du kan bruge landingssider til.

Landingssider er en selvstændig webside, der udelukkende oprettes til en kampagne. Dette betyder, at landingssiden ikke finder noget sted på dit websted. Landingssiden er det sted, hvor en besøgende 'lander', når de har klikket på en Facebook-kampagne eller lignende.

Du kan bruge vores landingssider til at oprette talentpuljer, til at konvertere flere applikationer til et specifikt job eller blot som en tilmeldingsside til ethvert formål du har.

Du kan designe din egen landingside i vores app, eller vi kan hjælpe dig. Hos Ontamo.io er vi naturligvis glade for at hjælpe dig med konfigurationen af dine destinationssider, hvis du gerne vil have et andet perspektiv. Der er en bred grad af tilpasning mulig, og du kan tilføje ekstra kasser, dit logo, billeder, undertekster osv.

Landingssiderne optimeres automatisk til mobilvisninger.

Hvorfor skal jeg bruge landingssider?

Landingsider er designet med et simpelt formål. Som vi har nævnt tidligere, så kan de hjælpe med at skabe en talentpulje eller øge din conversion-rate til et specifikt job."

Det største fordel ved landingsider er at de er meget simple og kun består af et link. Det er set at effekten er givet ved en øget conversion-rate, dette skyldes at det er mere målrettet og dermed ikke giver anledning til distraktioner.

Tips fra Ontame.io teamet: Sådan bruger du Landing Pages

1. Brug landingssider til at skabe en talentpulje, for at øge din conversion-rate til et specifikt job eller for lave en sign-up side.
  2. Use landing pages in relation to a campaign - either on Facebook, LinkedIn, a social event etc.
  3. Du kan nemt identificere hvor godt din landingsside præsterer, mht. views og conversion (visninger og konverteringer). Det er et stærkt værktøj til at tracke og se hvor du klarer dig, i realtid.