Reports

Hvad du kan se i platformen under Reports og hvad du kan bruge det til.

Reports er en lavet til at skabe rapport, som du kan bruge til at kommunikere med med din organisation. Med denne speciallavede rapport fra Ontame.io kan du få et fundament der giver dig muligheder at handle på og få et her og nu overblik til din organisation.

Reports er en vigtig funktionalitet til at udføre din strategi.

Hvad indeholder rapporterne?

Vi tilbyder rapporter på alle vores funktioner i systemet. Hvis du skal til et møde med ledelsen og du gerne vil slå benene væk under dem med en hyper specifik og indbydende rapport - så er vi her for dig.

Tag kontakt til vores Customer Success repræsentant og så finder vi ud af detaljerne sammen.