Implementerings guide (DK)

Om Ontame

Ontame by Talentech er et analyse værktøj, der giver rekrutterer et komplet overblik over alle sourcing- og rekrutteringsdata, så de kan træffe smartere rekrutteringsbeslutninger. Formålet med Ontame tracking script er at spore ansøgerens rejse på hjemmesider - fra første besøg til ansøgningen gennemføres i et rekruttering system. For at følge kandidatens rejse, sætter scriptet tre forskellige cookies og indsamler grundlæggende oplysninger, Se nedenstående cookie disclaimer.

Alt cookie data som indsamles via tracking scriptet anvendes alene til statistiske formål og bliver hverken delt eller anvendt af tredjepart løsninger.

Cookie Disclaimer

Ontame bruger cookies til at indsamle data om dine besøgende. Grundet privatlivs lovgivningen skal dine besøgende acceptere cookies for at kunne bruge dem.

DomæneNavnFormålTypeUdløb
DIT DOMÆNEOntame_idAnvendes til besøgsstatistik og tilknytning af events. Cookien registreres for hver besøgende; et tilfældigt genereret ID, anonymiseret IP-adresse, antal besøg, tidspunkt for første besøg, sidste besøg og nuværende besøg
1st party
1 år fra seneste besøg
DIT DOMÆNE
Ontame_sesAnvendes til besøgsstatistik. Cookien bruges blot til at registrere om brugen har besøgt siden inden for de seneste 30 minutter.
1st party
30 minutter fra seneste besøg
Ontame.iospAnvendes til besøgsstatistik og sammenkædning af events. Cookien registrerer et tilfældigt genereret ID.
3st party
1 år fra seneste besøg

De tre cookies som bliver anvendt, skal klassificeres som statistik cookies.

Teknisk implementeringsvejledning

For at få den bedste implementering skal I indsætte Ontame tracking script på alle de sider, hvor en job kandidat typisk kan komme ind eller kommer forbi.

Scriptet kan indsættes alle steder i HTML-koden for siderne, men som standard anbefaler vi at indsætte scriptet i sidens header.

Google Tag Manager

For at køre Ontame-scriptet gennem Google Tag Manager skal du tilføje scriptet som tilpasset HTML med "DOM Ready"-trigger

Du modtager dit specifikke trackingscript i et separat dokument.

1. I Triggers skal du klikke på "Ny" og vælge "DOM er klar" som triggertype og navngive den så du kan finde den efterfølgende (behold "All hændelse, hvor DOM er klar", medmindre du ønsker at spore begrænset til bestemte sider).
  2. Klik på "Ny" i Tags. I Tag Configuration vælg "Tilpasset HTML" og indsæt trackingscript i. Du vil modtage dit specifikke trackingscript i et separat dokument.
  3. I Triggers skal du vælge den trigger, du oprettede i trin 1. Den skulle se ud som på billedet nedenfor, når den er klar.
  4. Gem nyt tag
  5. Udgiv den opdaterede container ved at gå til Oversigt, klik på "Indsend" (øverst til højre), klik på "Offentliggør".