QuickApply med Jobindex

TABLE OF CONTENTS

Hvad er QuickApply?

Jobindex er en dansk jobportal, der også tilbyder at deres brugere kan ansøge med deres Jobindex-profil. Dette betyder, at kandidater let og med få klik kan registrere en ansøgning, når de har set den på Jobindex.

Vi aktiverer nu for QuickApply i samarbejde med Jobindex hvilket betyder, at jeres kandidater nu har mulighed for at søge stillinger med deres eksisterende profil og CV fra Jobindex. Det gør det endnu mere attraktivt at søge en stilling hos jer og I får en større kandidatpulje at vælge fra.

Opsætning

QuickApply er helt gratis og aktiveres automatisk for alle danske kunder frem til d. 1. februar 2024, så hold øje med den nye knap på jeres ansøgningsskema.

Hvordan virker det?

Når QuickApply er aktiveret, kan kandidater nemt tilføje alle nedenstående oplysninger med få klik:

• Navn
  • By og postnummer
  • Mobil (uden landekode)
  • E-mail
  • Profilbillede
  • Vedhæftet CV

Hvordan virker det fra kandidatens perspektiv?

Efter at have klikket 'Ansøg' på jobopslaget, vil kandidaten se muligheden 'QuickApply med Jobindex' øverst på ansøgningsskemaet:

Kandidaten godkender derefter, at Jobindex-profilen må anvendes:

Og nu er alle detaljer tilføjet til ansøgningsskemaet:

Kandidaten kan nu udfylde de resterende felter for at fuldføre deres ansøgning.

Spørgsmål?

Hvis du har nogen spørgsmål til QuickApply med Jobindex, er du altid velkommen til at kontakte hos her