Hvordan ser Weekli ud?

INDHOLDSFORTEGNELSE

Weekli på app

Når du skal besvare din puls, kan du gøre dette på to måder. Du kan enten gøre det via din webbrowser eller via Weekli-appen. Vælger du at downloade Weekli-appen, vil du her få mulighed for at følge med i dine egne data og dermed din egen trivsel i virksomheden, samt til hver en tid at lave en 'Speak-up' (en anonym indberetning til din HR ansvarlige).

Weekli-appen er identisk, uanset hvilken brugerrolle, du måtte have i Weekli. Er du HR ansvarlig eller leder, skal du derfor logge ind i Weekli webbrowseren for at få adgang til andre data end dine egne.

Speak Up

I Weekli-appen kan du til hver en tid lave en anonym 'Speak Up' til din HR ansvarlige, hvorefter du via samme menupunkt kan chatte anonymt for at få løst problematikken i fællesskab.

Du vil løbende også modtage spørgsmål i din pulsundersøgelsen vedrørende krænkende adfærd (se billede forneden). Svarer du ja til et spørgsmål vedrørende krænkende adfærd, oprettes der automatisk også en 'Speak-Up' indberetning til virksomhedens HR ansvarlige, så I sammen kan få problematikken løst.

Oversigt

I Weekli-appen under menupunktet 'Oversigt', kan du følge med i udviklingen af dine egne besvarelser. Her samles dine besvarelser i de tre HPI'er; 'Kultur', 'Engagement' og 'Lederskab'.

Dimensioner

Under menupunktet 'Dimensioner' kan du følge med i din egen trivsel, hvor dine besvarelser på pulsen samles i forskellige dimensioner. Appen vil automatisk foreslå dig de dimensioner, du skal være opmærksom på. Det er både indenfor dimensioner, hvor du trives rigtigt godt samt dimensioner, hvor du trives mindre godt og derfor skal være ekstra opmærksom. Klikker du ind på den enkelte dimension, kan du læse nærmere om, hvad den omhandler samt, hvordan du kan arbejde med din egen trivsel, for at opnå et endnu bedre arbejdsliv.

Indsigter

Under menupunktet 'Indsigter' i din Weekli-app vil der løbende blive præsenteret nyt indhold for dig, afhængig af dine besvarelser i pulsundersøgelsen. Du kan derfor under 'indsigter' få hjælp til at blive endnu klogere på dit arbejdsliv, og hvad der kan arbejdes med for at øge din arbejdsglæde.

Coach og Weekli Puls

Under menupunktet 'Coach' i din Weekli-app vil du modtage din pulsundersøgelse, og du vil kunne scrolle tilbage og se dine tidligere besvarelser. Pulsundersøgelsen vil altid blive sendt ud om mandagen. Når der kommer en ny pulsundersøgelse, vil du modtage en mail. Hvis du har downloadet appen, vil du også modtage en notifikation vi appen. Du har mandag-fredag til at få besvaret din pulsundersøgelse, hvor du torsdag vil modtage en påmindelse om manglende besvarelse.

Weekli på desktop

Det er muligt at besvare din Weekli pulsundersøgelse ved hjælp af Weekli-appen eller webbrowser. Ved begge tilfælde vil du modtage en e-mail notifikation, når din Puls er klar til at blive besvaret (se eksempel nedenfor).

Vælger du at besvare pulsundersøgelsen i webbrowser, vil spørgsmålene dukke op ét ad gangen (se eksempel nedenfor), og du vil modtage en bekræftelse, når alle spørgsmål er blevet besvaret.

eNPS

Det er muligt at anvende Weekli til at gennemføre undersøgelse af eNPS - employer Net Promoter Score. I dét tilfælde vil spørgsmålet blive modtaget på samme måde, som de almindelige spørgsmål i pulsundersøgelsen, og kan besvares via Weekli-appen eller desktop.