Ikoner og rangeringer

INDHOLDSFORTEGNELSE

Hvad er ikoner og rangeringer?

Når du har fået en masse ansøgninger til dine rekrutteringsprojekter, kan du bruge både ikoner og rangeringer til at kandidatbehandle og på den måde strukturere din screeningsproces og dele relevante informationer med de øvrige i ansættelsesudvalget. Det vil fremgå af kandidatlisten, hvor du hurtigt kan få en oversigt over anvendte ikoner og de gennemsnitlige rangeringer, ligesom du kan søge på kandidater med ikoner og bestemte rangeringer.

Du tilgår modulet 'ikoner og rangeringer' fra administrationen, hvorfra du kan lave tilpasninger til eksisterende ikoner, oprette nye ikoner samt aktivere og deaktivere ikoner til anvendelse i screeningsprocesser.

Ikoner

Modulet 'ikoner og rangeringer' er opdelt i fire faner; ikoner, rangeringer, ansættelsesudvalgsrangering og bedømmelsesudvalgsrangering. Det første, du ser, vil være fanen 'ikoner'. Her kan du se en masse standard-ikoner, som du kan aktivere eller deaktivere.

Rangering

Den næste fane, du ser, er 'rangering'. Her kan du vælge hvilken form for rangering, du vil anvende til din screeningsproces. Vi anbefaler, at du bruger stjernerne, da det med dem er muligt for systemet at udregne gennemsnit af rangeringer på en kandidat og dermed har du bedre grundlag for at se hvilke kandidater, der generelt rangerer højest blandt ansættelsesudvalget.

Ansættelsesudvalg

Ved fanen 'ansættelsesudvalgsrangering' kan du se valget mellem tekst-tilpasset og stjerner. Denne fane er kun relevant, hvis du benytter funktionaliteten: 'bedømmelsesudvalg' i din organisation. Kontakt gerne Talentechs supportafdeling for at høre mere om dine muligheder i forhold til bedømmelsesudvalg.

Bedømmelsesudvalg

På den sidste fane finder du 'bedømmelsesudvalgsrangering', hvor der kun er to rangeringer; kvalificeret og ikke-kvalificeret. Denne fane er kun relevant, hvis du benytter funktionaliteten: 'bedømmelsesudvalg' i din organisation. Kontakt gerne Talentechs supportafdeling for at høre mere om dine muligheder i forhold til bedømmelsesudvalg.

Hvordan tilpasser jeg ikoner?

Du kan enten oprette nye ikoner ved at klikke på knappen oppe til højre: 'opret nyt ikon'. Du kan også kopiere eksisterende ikoner, hvis du har brug for at få redigeringsmuligheder på et eksisterende ikon. Hvis du vil redigere et ikon, trykker du på 'rediger' - herefter kan du give det et nyt navn eller ændre symbolet ved at uploade et nyt ikon, hvis du vil. Du kan også slette ikoner, hvis der er nogle, du ikke vil have på listen over tilgængelige ikoner.

Særlige forhold

Hvis I har brug for at kandidaten skal kunne markere i deres ansøgning, at de har særlige forhold og derfor vil benytte en fortrinsret, skal i både bruge jeres konsulent eller support hos Talentech og ændre i ansøgningsskema samt ikoner. I skal have aktiveret et ikon til særlige forhold, som I herefter kan markere til at anvendes som 'special condition'.

Hvis I er i tvivl, kan I altid kontakte Talentechs supportafdeling for at høre mere om jeres muligheder.

Anvendelse af ikoner og rangering

Når I har opsat ikoner og rangeringer, er I klar til at bruge det i kandidatbehandlingen. Ved at markere kandidater og trykke på 'CV Screening' fra kandidatlisten på et rekrutteringsprojekt, kan I se at I kan rangere og sætte ikoner på en kandidat, hvortil I også kan knytte en kommentar, f.eks. hvorfor I har sat ikonet på den pågældende kandidat. Rangeringens gennemsnit og din egen rangering vil fremgå af standard kolonnevisningen på kandidatlisten.