Hakemuksen tarkastelu

Tutustuaksesi hakijaan tarkemmin, voit avata hakijan profiilin hakijalistaus-näkymässä klikkaamalla hakijan nimeä. Kaikki tiedot, joita hakijan on ollut pakollista täyttää hakemuksessaan, löytyy tältä sivulta. Hakijan profiilissa olevilta välilehdiltä löytyvät nämä tiedot:

Hakijaprofiili

• Täältä löydät perustiedot hakijasta, kuten ansioluettelon (CV), hakemuskirjeen ja vastaukset valintakysymyksiin.

Videokysymykset

• Täällä näkyvät ReachMeen kautta tehdyt RecRight-videohaastattelukysymykset sekä hakijan vastaukset.

Hakijatestit

• Täällä näkyvät ReachMeen kautta lähetetyt testikutsut sekä tehtyjen testien raportit.

Sähköpostiviestit

• Täällä näkyy kaikki ReachMeen kautta käyty sähköpostiviestintä.

Arviointi

• Täällä voit kirjoittaa haastattelumuistiinpanoja, tarkastella haastatteluopasta sekä arvioida hakijan osaamista.

Tarkastustehtävät

• Jos hakijan profiili on jaettu toiselle käyttäjälle tai ulkopuoliselle henkilölle, joka on mukana rekrytointiprosessissa, tiedot siitä näkyvät täällä. Voit myös tarkastella vastaanotettuja arvosteluja tai kommentteja.

Huom! Kaikki välilehdet eivät ole näkyvissä automaattisesti - näkyvissä olevien välilehtien määrä riippuu sekä teidän ReachMee-tilissä käytössä olevista toiminnoista että asetetuista käyttäjäoikeuksista.