Hakijatietojen jakaminen

ReachMeen "Lähetä hakijatiedot" toiminto mahdollistaa hakijan profiilin lähettämisen esim. kollegalle tai konsultille, joka on mukana rekrytointiprosessin jossain vaiheessa. Tietojen vastaanottaja voi lisätä kommenttejaan hakijaan liittyen, arvioida hakijan tähtiluokituksella tai äänestää, halutaanko prosessia jatkaa hakijan kanssa.

Miksi hakijoiden tietoja kannattaa jakaa?

• Saa arviointeja muilta henkilöiltä, joita ei ole kutsuttu osallistujaksi rekrytointiprosessiin
  • Hakijatiedot voidaan avata kirjautumatta ReachMeehen

Lähetä hakijatiedot

Lähettääksesi hakijatietoja, valitse hakijalistauksesta yksi tai useampi lähetettävä hakija. Klikkaa sitten "Toiminnot" ja valitse "Lähetä hakijatiedot".

Seuraavaksi pääset valitsemaan, mitä hakijan tiedoista halutaan lähettää.

Seuraavaksi täytetään:

• Vastaanottaja: Voit lisätä olemassa olevan käyttäjän ensimmäiseen kenttään, tai uuden henkilön "Lisää" napin kautta.
  • Ohjeet vastaanottajalle: Vapaamuotoiset kommentit mitä vastaanottajan tulisi tehdä.
  • Tarkastajan tehtävät: Halutessasi pyydä vastaanottajalta arviointi, kommentit ja/tai äänestys halutaanko hakijan kanssa jatkaa prosessissa.
  • Tehtävien määräaika: Voit asettaa määräajaksi tietyn päivämäärän tai valikosta tietyn määrän päiviä.
  • Sähköposti tarkastajalle: Tässä määrittelet viestin, joka lähtee vastaanottajille. Viestin tulee aina sisältää korvauskoodi [%URL_CANDIDATE_DISPLAY%], jotta viestiin muodostuu linkki.

Jos haluat nähdä jaetut hakijatiedot ja saadut arvioinnit, avaa projektin valikko "Tehtävät". Tässä näet koosteen kaikista jaetuista hakijaprofiileista ja vastaanottajista yhden projektin sisällä. Voit tarkastella vastaanottajien jättämiä kommentteja ja arviointeja. Samat tiedot näkyvät myös hakijoiden profiileissa, välilehdellä "Tarkastustehtävät".