Palkkausprosessin vaiheet

Hire on ReachMeen toiminto, joka mahdollistaa saumattoman digitaalisen prosessin työsopimusten luomiseen ja sopimusten allekirjoittamiseen uusien työntekijöiden kanssa. Alla käydään läpi vaiheet, miten palkkausprosessi toimii Hiren avulla.

Lisää palkattava hakija Hireen

Ensimmäinen vaihe on lisätä palkattava henkilö Hire-moduuliin. Tämä onnistuu projektin sisällä, hakijan profiilin asetuksissa kohdasta "Vie Hireen".

Kun avaat Hire-moduulin, näet nyt uuden lisätyn henkilön siellä.

Tässä näkymässä voit myös suodattaa henkilöitä nimen, statuksen tai projektin nimen mukaan.

Valitse sopimuspohja

Seuraava askel on valita sopimuspohja, jonka avulla sopimus luodaan. Voit lukea lisää sopimuspohjien luomisesta toisessa ohjeessamme.

Klikkaa ensin hakijan nimen kohdalta (tai valitse kerralla useampi hakija) niin pääset "Valitse pohja" näkymään, jossa pääset valitsemaan sopimuspohjan vasemmassa reunassa olevasta valikosta.

Valittuasi yhden sopimuspohjan, voit esikatsella pohjaa. Päästäksesi eteenpäin, klikkaa "Käytä pohjaa".

Täydennä sopimuksen sisältö

Seuraava vaihe on täydentää sopimuksen sisältö niiltä osin, mihin kenttiin tiedot ei ole täydentyneet automaattisesti.

Täytettävien kenttien määrä riippuu korvauskoodien määrästä sopimuspohjassa, sekä siitä, kuinka monia tietoja tulee suoraan hakijan tiedoista (hakulomakkeella kysytyt tiedot) tai projektin taustatietoihin täytetyistä tiedoista.

Lähetä allekirjoitettavaksi

Viimeinen askel palkkausprosessissa on sopimuksen lähettäminen allekirjoitettavaksi ja ennen sitä on määriteltävä muutama asetus:

Allekirjoitusjärjestys

Lähetetäänkö sopimus allekirjoitettavaksi tietyssä järjestyksessä vai samanaikaisesti. Jos valitaan "Osapuolet allekirjoittavat vuorollaan", sopimus lähtee ensin ensimmäiselle vastaanottajalle ja vasta allekirjoituksen jälkeen seuraavalle vastaanottajalle.

Liitteet

Lisätäänkö allekirjoitettavaan sopimukseen liitetiedostoja.

Lisää osapuoli

Voit lisätä uusia osapuolia allekirjoittajiksi.

Järjestys

Voit muokata allekirjoittajien järjestystä, mikäli sopimus on valittu allekirjoitettavan tietyssä järjestyksessä. Voit myös poistaa listasta allekirjoittajan.

Allekirjoitustapa

Riippuen asetuksistanne voitte määritellä allekirjoitustavaksi joko SMS tai verkkopankkitunnustuksen. SMS tunnistuksessa vastaanottaja syöttää puhelinnumeronsa, johon tulevaa koodia hän voi käyttää vahvistamaan sopimuksen allekirjoituksen.

Esikatselu ja hyväksyminen

Voit esikatsella sopimusta ja kun se on valmis, hyväksyä sopimuksen lähettämisen klikkaamalla "Sopimus on hyväksytty ja allekirjoitusvalmis". Tämän toiminnon käyttämistä voidaan rajata käyttäjäoikeuksilla, mikäli on tärkeää, että sopimuksen lähettämiselle on hyväksyntä joltain muulta henkilöltä organisaatiossa.

Kun kaikki osapuolet ovat allekirjoittaneet sopimuksen, sopimuksen status on Hiressa "Allekirjoitettu" ja hakijan status on projektissa "Työsuhde".