Utvidet Grunnkurs

Det utvidete grunnkurset er kun beregnet på superbrukere som skal ha utvidede rettigheter og kunne administrere løsningen og fungere som intern 1. linjesupport på løsningen.

Målet med utvidet grunnkurs er å lære hvordan løsningen administreres. Det innebærer blant annet vedlikehold av avdelings- og brukerregister, vedlikehold av brev- og e-postmaler, opprettelse av pre-screeningsspørsmål etc. Utvidet grunnkurs avholdes fortrinnsvis etter noen måneders bruk av løsningen og brukes også til en første oppfølging av erfaringer med løsningen. Gjennomført utvidet grunnkurs gir tilgang til Leverandørens supportfunksjon.

Utvidet grunnkurs avholdes vanligvis over nett.

Varighet: 4 timer
Maks deltakere per workshop: 3
Krav til deltakerne: Gode PC-kunnskaper, kjennskap til rekrutteringsprosessen og erfaring fra personal-/rekrutteringsarbeid.
Pris: 4.900,- per deltaker

For mer informasjon eller et pristilbud,  send mail til E-post til kursavdelingen