Vedlegg i Webcruiter

Kandidater har anledning til å laste opp vedlegg 60 dager etter at søknadsfristen har gått ut på en stilling.

Hvert vedlegg kan kun være 2MB eller mindre - og vil konverteres til pdf når de lastes opp i Webcruiter.

Dersom kandidaten besvarer mail sendt fra Webcruiter kan det ikke legges ved vedlegg til mailen.

Disse vedleggene vil bli konvertert til .dat filer på grunn av fare for virus, og vil ikke kunne åpnes.

Du finner mer informasjon i brukerveiledningen: https://webcruiter.procydo.com/_4dcd85c26ca274f4.guide