Grunnkurs i Webcruiter

Den nye versjonen av Webcruiter inneholder en rekke forbedringer i forhold til å støtte en rekrutteringsprosess.

I dette grunnkurset vil vi gå gjennom den nye behovsmodulen, og hvordan vi anbefaler at den brukes. Systemet støtter nå også i større grad samhandling blant alle involvert i rekrutteringsprosessen. Andre områder som gjennomgås er publisering og bildebruk i annonser, samt forenklinger og individuelle tilpasninger i forhold til kandidatbehandling.

Varighet: 3 timer
Maks deltakere per kurs: 6
Sted: Webcruiters lokaler i Nydalen eller på Skype (se påmeldingsskjema for detaljer rundt dette)
Krav til deltakerne: Gode PC-kunnskaper, kjennskap til rekrutteringsprosessen og erfaring fra personal-/rekrutteringsarbeid.

Pris: 3.500,- per deltaker.

Alle priser er eks. mva.

Det gjennomføres åpne kurs på skype og i våre lokaler i Nydalen hver 14.dag. Vi tilbyr også bedriftsinterne kurs, send mail til E-post til kursavdelingen om du ønsker mer informasjon om kurs.

Send en mail til Kurs så får du mer informasjon om neste kurs.

Du vil også finne en oversikt over planlagte åpne grunnkurs og påmeldingsskjema på:  Påmelding Grunnkurs