Google Analytics

HR Manager har mulighet til å kunne legge inn kundens Google Analytics tracking kode på karriereportalen. Det er da viktig å få med seg at vi ikke tilbyr noe form for support på Google Analytics sine funksjoner eller statistikk, vi er kun behjelpelig med å legge inn Tracking ID. Vennligst ta kontakt med vår support dersom man ønsker å legge inn en Tracking ID. Vi har kun mulighet til å legge inn en Tracking ID for gjelder for alle avdelinger samlet i systemet, ikke per avdeling.

Scriptet vil kun trigges på websider som tilhører kunden og under vårt domene candidate-hr-manager.net. Det vil si at scriptet ikke trigges når annonsen publiseres til andre websider, i alle fall ikke før kandidaten til slutt klikker seg inn på en webside som tilhører vårt domene tilhørende candidate-hr-manager.net.

Vi har dessverre ikke åpnet muligheten for Google Tag Manager, kun for Google Analytics. Det er mulig vi vil åpne muligheten for Google Tag Manager ved en senere anledning. Gjennom vår CSP (Content Security Policy) er det også lagt inn sperre for å kunne legge inn innhold eller script fra andre eksterne kilder.