Kommunikasjon (e-postmaler)

Utfordring: En variabel som er lagt inn i e-postmaler fungerer ikke.

Løsning: Vennligst gå inn og rediger i e-postmalen det gjelder og sjekk følgende:

1. Se til at variabelen som er lagt inn i e-postmalen faktisk støttes til å kunne benyttes i den e-postmalen den er lagt inn. Når du redigerer en e-postmal vil du finne en liste over tilgjengelige variabler man kan bruke for den spesifikke malen. Hver enkelt e-postmal har en egen liste over tilgjengelige variabler.
  2. Sjekk at variabelen er lagt inn korrekt i editoren (sjekk selve koden i HTML også).

Utfordring: Fonten (skrifttypen) som er valgt i e-postmalen vises ikke og/eller innholdet vises ikke helt på samme måte når man åpner e-posten i sin e-postklient.

Løsning: Man kan oppleve at fonten ikke er den samme når man åpner e-posten, og det har ingenting med hvordan det er satt opp i Talent Recruiter. Når man velger en font i e-postmalen (for eksempel 'Calibri') så er den fonten støttet i Windows og i e-postklienter som Outlook, men ikke nødvendigvis i andre operativsystemer eller andre e-postklienter. Det kan også være at noen e-postklienter ikke viser noen andre fonter enn den ene fonten som e-postklienten selv har spesifisert. Det å finne en font som støttes 'overalt' er ikke enkelt, men fontene 'Arial' og 'Verdana' vil støttes de fleste plasser. Det er også med litt tekniske ferdigheter mulig å sette opp back-up fonter som vises dersom hovedfonten ikke støttes der e-posten åpnes, dette kan legges tili selve HTML'en i e-postmalen.

Dersom selve innholdet vises ulikt på forskjellige e-postklienter kan det være på grunn av formatteringen som er lagt til i e-postmalen. Formattering som legges til kan bli tolket ulikt i forskjellige e-postklienter og operativsystemer. Det anbefalte er å fjerne all formattering om man limer inn tekst slik at teksten er i ren tekstformat. Videre kan man legge til styling via knappene fra verktøymenyen.