Jobbagent

Spørsmål: Vårt selskap ønsker å slette våre jobbagent-abonnenter, hvordan går vi frem?

Svar: Selskapet bør ikke slette sine jobbagent-abonnenter selv, det er abonnentene selv som bør velge selv om de ønsker å være abonnent eller ikke. Abonnenter kan selv slette sitt abonnement og profil gjennom e-postene som blir sendt til dem.

Hver enkelt bruker bør ha kontroll over sitt eget abonnement. Dersom selskapet sletter abonnementer på eget initiativ kan det skape forvirring for abonnenter som blir slettet uten noen form for varsling.

Selv om selskapet ikke lenger ønsker å varsle om nye stillinger gjennom jobbagent kan man uansett beholde sine abonnenter som før. På et eller annet tidspunkt ønsker man kanskje å re-aktivere jobbagent.

Administratorer kan gjennom Administrasjon->JobAgent-abonnenter finne sine abonnenter. Derfra har man også tilgang til å slette abonnenter, men man bør kun slette abonnenter som har bedt om å bli slettet, eller hvor abonnenten har blitt varslet på forhånd.