Logge inn i ReachMee

OBS!!! Fra og med slutten av 2022 vil flesteparten av våre kunder ha blitt migrert til vår nye og sikrere login-løsning, Talentech ID. For det meste vil man bli redirected hit om man brukere den gamle login-URL'en (https://login.reachmee.com/kundenavn), men gjør du ikke det kan du benytte deg av https://login.talentech.io/

Er eposten du fyller inn knyttet til en bruker i ReachMee eller andre av våre produkter vil du bli bedt om å skrive inn passord. Er det første gang du logger inn, vil du måtte aktivere kontoen din. Trykk da på knappen som anvist i skjermbildet under, og følge instruksene du mottar på epost;

For kunder som bruker Single Sign-On eller "SSO" er det ikke behov for å få tilgang til påloggingssiden ettersom  du får tilgang til ReachMee via en forhåndsprogrammert lenke på intranettet eller en annen webtjeneste du måtte ha. Er du usikker på hva dere har kan du forhøre deg med deres interne superbruker/systemadmin.

For å svare på de vanligste spørsmålene når det gjelder innlogging, for eksempel hvordan du får et nytt passord, får du dette opp når du har skrevet inn eposten din her;

kan du klikke "Har du glemt passordet ditt?" for å lære mer.

Velkommen til ReachMee!