Lag en ny stilling

Rekruttering i ReachMee skjer gjennom det vi kaller «Stillinger». Vi vil med denne guiden forsøke å lede deg gjennom stegene involvert i å opprette en ny stilling. Denne guiden kommer til å være delt opp i flere forskjellige artikler:

1. Lag en ny stilling

Trykk på «Lag en ny stilling +» i øverste høyre hjørne.

2. Organisering

Hvis du har satt opp organisasjonsstrukturen din i ReachMee, kan du definere hvor i organisasjonen prosjektet hører til for å forsikre deg om at rapportene og statistikken er riktig.

3. Definer prosjektet

Det er her du legger inn grunnleggende informasjon, for eksempel navn/beksrivelse av prosjektet og antall personer du ønsker å ansette. Disse feltene avhenger av hva du har valgt da du startet med ReachMee og kan administreres, oppdateres og gjøres obligatoriske underveis. Obligatorisk informasjon er merket med "*"

4. Stillingsdefinisjon

Alle felt og innhold kan endres avhengig av organisasjonens behov. De kan også gjøres obligatoriske hvis du ønsker det

Du har nå laget ditt aller første prosjekt i ReachMee!