Definere prosessen - de riktige trinnene for dine behov

Alle rekrutteringer i ReachMee gjøres gjennom prosjekter. Hvis du har de rette tilgangsrettighetene, kan du opprette et nytt prosjekt ved å følge veiledningene nedenfor, vi vil gå gjennom alle trinnene for å lage et prosjekt i noen få forskjellige artikler:

ReachMee har en meget gjennomtenkt støtte for din rekrutteringsprosess som lar deg tilpasse den til dine behov. Du kan definere en prosess for spesifikk rekruttering, lage maler for generell bruk samt å ha egne prosesser for dine spesifikke prosjekter.

Det er et par ting som er viktig å tenke på når du styrer rekrutteringsprosessen, og dette er topp 3:

Administrer mapper

Det er noen få måter å administrere mapper på, men den enkleste måten kan være å gå til "Administrer mapper" under "Beskrivelse" -menyen, se bildet nedenfor. Hvis du vil bruke en mal, kan du velge å gjøre det under "Vanlige maler" eller "Private maler". Du kan også lage nye mapper for et spesifikt prosjekt der du har et spesielt behov.

Lag en mappe

Når du oppretter en mappe bør du tenke på om den skal være bredt tilgjengelig for alle som bruker systemet, eller om den bare er for deg. Det er også viktig å tenke på navngivning slik at det er klart hva den spesifikke mappen er til og skrive en kommentar for å la andre brukere vite hvordan de skal bruke den.

Du kan også legge ved dokumenter til en bestemt mappe som gir ytterligere instruksjoner.

Lag en prosesshandling

Etter å ha gitt mappen et navn og en beskrivelse kan du trykke på «Handlinger»-fanen. Dette gjøres via prosesshendelsene som er valgt i den tredje fanen når du oppretter en ny mappe. Hvis du glemmer denne vil det være veldig vanskelig å lese statistikk da ReachMee ikke kan forstå hva de forskjellige mappene gjør.

Tips og triks

• Tenk deg godt om før du bestemmer en mappes handlinger. Om alle deltagere får en mail hver gang det skjer noe i deres rekrutteringsprosess kan det bli i overkant mye
  • Om du sier at en mappe skal automatisk sette en kandidat sin rekrutteringsaktivitet til f.eks. «intervju» eller «test» så betyr ikke det nødvendigvis at de har vært til intervju eller tatt en test.
  • Noen ganger kan det være bedre å manuelt registrere en rekrutteringsaktivitet. For eksempel etter et fullført intervju. Tenk deg godt om når du setter opp en rekrutteringsprosess!