Hvordan fungerer Candidate Display?

Deling av kandidater er en funksjon av å sende kandidatens profil til kolleger eller konsulenter som vil være med å vurdere kandidatene, for eksempel en leder eller noen med ekspertkunnskap. Kollegaen eller konsulenten kan kommentere, rangere og / eller se bort fra eller avvise kandidatene du deler med dem.

Hvorfor dele kandidater?

• Få innspill fra andre som vil være med å vurdere kandidater, men som ikke har vært involvert i hele rekrutteringsprosessen
  • Kan dele kandidater til folk uten å logge inn på ReachMee

For å dele kandidater, velg kandidatene du vil dele på kandidatlisten. Klikk deretter på Handlinger og velg Videresend kandidat. I første steg velger du hvilke mottakere du vil dele kandidatprofilene med. Hvis en mottaker har en brukerprofil i ReachMee, kan du oppgi navnet og ReachMee finner personen i systemet.

Nå velger du hvilke deler av kandidatens profil du ønsker at din kollega skal få se og vurdere, samt hvilke vedlegg som skal følge med:

Hvis mottakeren ikke har en brukerprofil i ReachMee, angir du den fullstendige e-postadressen til mottakeren og deretter fullfører du navnet. Du kan velge å legge ved en kommentar/instruks til mottaker om du ønsker det. I neste steg velger du hvordan mottaker skal vurdere kandidaten. Dete er enten gjennom Ranger kandidat (1-5), Skriv en kommentar og / eller Videre / Ikke videre. Du kan også sette en frist for når mottakeren skal være ferdig med å vurdere kandidater og redigere e-posten som er sendt til mottakeren.

For å se hvilke kandidater du har delt og hva vurderingene deres har vært, klikker du på Kandidatoversikt og Evalueringsoversikt i menyen til venstre. Her kan du se et sammendrag av alle kandidatene du har delt, og hva deres vurderinger er.

Sjekkliste - del kandidater

• Velg kandidater du vil dele med en av kollegene dine
  • Velg hvordan du vil at kandidatene skal vurderes, og send kandidatenes profil til kollegaen din gjennom kandidatvisningen
  • Sjekk når kollegaen din har gjort vurderingen under fanen Evalueringsoversikt