Benytte Slette- og samtykkepolicy for nye prosjekter

Når du oppretter et nytt prosjekt i ReachMee, må du bruke en Slette- og samtykkepolicy for å sikre at du samler inn samtykke og informerer kandidater om hvordan personopplysningene deres vil bli håndtert under GDPR.

Hvis en policy ikke brukes på et prosjekt vil ikke søknader bli slettet fra prosjektet, og samtykketeksten vil ikke være synlig for kandidaten i søknadsskjemaet.

En Slette- og samtykkepolicy påføres til et prosjekt under 'Stillingsnavn og beskrivelse':

Når du har brukt en policy på et prosjekt, kan ikke samtykketeksten oppdateres.

Derfor er det viktig at du skriver en informasjonstekst eller samtykketekst før du bruker den i et prosjekt.