Kvalitetsindikator og tidsmålinger

Kvalitetsmålingene "Første kontakt" og "Prosjektettid" sporer tempoet i rekrutteringsprosessen.

Første kontakt

Denne beregningen vil telle tiden som går fra mottatt søknad til kandidaten blir kontaktet for første gang på noen som helst måte fra ReachMee. Bekreftelses-e-posten som sendes automatisk til kandidaten etter at søknaden ble sendt teller ikke, men all annen kommunikasjoner fra ReachMee teller: alle e-postmeldinger, kalenderinvitasjon, testsinvitasjon og når du registrerer telefonbegivenheter.

Eksempel:

Din definisjon av dette målet er at du skal komme i kontakt med kandidaten innen 10 dager etter søknad.

Dag 1. En kandidat søker på et av prosjektene dine. Kandidaten mottar bekreftelses-e-posten rett etter søknad.

Dag 8. En av rekruttererne ser på søknaden og sender en e-post til kandidaten for å foreslå en dag og tid for intervju.

Kandidaten ble kontaktet innen 10 dager, 8 dager for å være presis. I dette tilfellet vil vi regne dette som en kandidat der du oppfylte målet. Enten når du målet eller ikke for kandidater, og det har ikke noe å si om du gjør det innen 1 eller 9 dager om målet er satt til 10.

Hold øye med telefonkontakten

Ettersom alle e-postmeldinger er merket automatisk, trenger du ikke gjøre noe for å spore dette på en god måte. En utfordring er all kommunikasjonen du gjør utenfor ReachMee ...

For å holde all informasjon om kandidaten på ett sted, anbefaler vi at du registrerer også telefonkontakt med en kandidat. Det forenkler prosessen, spesielt når det er mange som jobber med rekrutteringen. En måte å gjøre denne arbeidsflyten enklere er å holde en egen mappe for kandidatene du kontakter på andre måter og legge til prosesshendelsen “Kontaktet via telefon” i denne mappen.

Slik legger du til en mappe i din standard rekrutteringsprosess som sporer telefonkontakt:

1. Gå til Admin-sidene
  2. Velg Maler> Rekrutteringsprosess
  3. Velg malen du bruker som standardprosess
  4. Klikk på ”Rediger malen”
  5. Klikk ”Lag ny mappe”
  6. Gi mappen din navn og sjekk avkrysningsruten for å gjøre mappen felles
  7. Gå til fanen ”Handlinger”
  8. I rullegardinmenyen "Rekrutteringsaktivetet" velger du "Kontaktet over telefon"
  9. Lagre endringer
  10. Nå kan du dra og slippe mappen til rett sted i mappestrukturen
  11. Oppdater mal. Ikke glem dette trinnet - endringene blir ikke lagt til i rekrutteringsprosessen ellers!

Du kan også legge denne rekrutteringsaktiviteten til en eksisterende mappe i din nåværende rekrutteringsprosess. I dette tilfellet redigerer du bare en mappe i stedet for å opprette en ny og følger de samme trinnene som beskrevet ovenfor.

Prosjektets varighet

Denne beregningen vil telle tiden som går fra datoen da prosjektet ble opprettet til datoen da prosjektet ble avsluttet.

Eksempel:

Du tenker at alle prosjekter bør stenges innen 90 dager fra prosjektstart, og har satt det som ditt mål for Insights.

Du lager to separate prosjekter for forskjellige rekrutteringer på samme dag. Ett av prosjektene er stengt på dag 76 og det andre prosjektet er stengt på dag 108. Når du filtrerer over en tidsperiode i Insights, vil du inkludere prosjektene som ble lukket innenfor den valgte tidsrammen.

I dette tilfellet nådde du målet ditt for 50% av prosjektene og vil få poengsummen 5 av 10.