Kvalitetsindikator og valg av målsetninger

Hvordan komme i gang med kvalitetsindikator og sette mål.

Kvalitetsmålingene "Første kontakt" og "Prosjektettid" sporer tempoet ditt i rekrutteringsprosessen. For å få relevante data i ReachMee, må du definere hva som er et relevant mål og sette dette i ReachMee.

Definer og sett dine mål

Først må du bestemme hva som er dine mål. Insights gir en metode å følge opp aspekter ved rekrutteringsprosessen som kan påvirke hvordan kandidaten opplever å søke jobb i organisasjonen din, men det er ingen magi når det gjelder å få tallene til å bli bedre.

Du og teamet ditt må bestemme hva som er et relevant mål for dere og deretter jobbe mot det målet. Hvis det viser seg at du ikke oppfyller målet, hva kan du gjøre for å bli bedre? Kan du foreta deg noe som vil bedre på situasjonen? Prøv. Hvis ikke dette fungerer, prøv noe annet. Gjenta, til du ser en positiv endring!

Når du har bestemt deg for hvilket mål du skal begynne med, er det veldig enkelt å sette det opp i ReachMee. Slik gjør du:

1. Gå til Admin-sidene
  2. Klikk på Insights-mappen
  3. Gå til siden "Kvalitetsindikator"
  4. Hvis du vil endre noen av målene for tidsmålinger, skriver du bare inn en ny verdi i feltene. (Melding om avslag kan ikke endres fra standard 100%)
  5. Lagre

Vær oppmerksom på at når du endrer målet, vil alle data i kvalitetsmålinger nå måles mot det målet. Med andre ord, du vil ikke oppbevare dataene om hvordan du oppfylt dine tidligere mål.

(Bare brukere med riktig tilgangsnivå kan få tilgang til siden der du angir og endrer målet. Hvis du ikke kan se det, kan du kontakte deres superbruker eller ReachMee support.)