Dette er Hire

Hire er funksjonalitet tilgjengelig i ReachMee som gir deg en sømløs digital arbeidsflyt for å opprette og signere kontrakter med nyansatte. Det er en tilleggsfunksjon som betyr at hvis du ikke ser Hire i menyen i ReachMee, må du snakke med din Customer Success Manager om å dette i deres system.

Hva bruker man Hire til?

Hire løser en rekke utfordringer knyttet til håndtering av ansettelser:

• Forsikre deg om at riktig kontraktsmal brukes
  • Unngå dobbeltarbeid og feil når du legger inn informasjon om kandidaten og ansettelsen
  • Unngå mye papirarbeid, skanning og utsendelse av dokumenter
  • Kutt tiden brukt på signeringsprosessen fra både HR, ledere og kandidater
  • Alle signerte kontrakter samles på ett sted og vil ikke gå tapt

Hovedfunksjoner i Hire

• Administrasjon av maler

Du kan bruke så mange forskjellige kontraktsmaler du vil for å kunne støtte forskjellige typer arbeidsplasser eller organisatoriske forskjeller. Kontraktsmalene inneholder tekst og erstatningskoder som kan fylles ut fra ReachMee eller fra brukerinput under ansettelsesprosessen.

• Opprette kontrakter

Når det er på tide å opprette en kontrakt for en kandidat, bruker du bare den aktuelle malen for stillingen, og fyller ut alle detaljer om kandidaten og ansettelsen på et brukervennlig webskjema.

• Signering av kontrakter

Signerende parter får en e-post med en lenke til et digitalt dokument som de signerer ved bruk av elektronisk signatur, SMS eller berøringsskjerm. Det er mulig å sende kontrakten til alle de signerende partene på en gang eller etter tur.

• Avvis, avslå eller still spørsmål

Signerende parter kan avvise en kontrakt eller stille et spørsmål om de ikke vil signere, og administratoren kan trekke tilbake en kontrakt som er sendt som gjør at den er låst for signering.

• Oppbevaring

Ferdigstilte og signerte kontrakter blir lagret i en maksimal periode på seks måneder før de blir slettet fra ReachMee. For langtidslagring kan du laste ned alle kontrakter manuelt eller hente dem fra API-et vårt.

• Støtte for arbeidsflyt

Ulike organisasjoner deler sitt ansvar på forskjellige måter. I ReachMee Hire kan du kontrollere hvem som skal kunne starte en ansettelsesprosess, hvem som kan se hvilke kontrakter og hvem som kan sende kontrakter for signering ved hjelp av tilgangskontroll.

• Vi beskytter dine data

Ettersom personopplysninger i kontrakter ofte er av en mer følsom karakter enn informasjon som brukes gjennom rekrutteringsprosessen, for eksempel lønn og personnummer, blir all informasjon i Hire kryptert før den lagres i databasen. All informasjon i Hire blir automatisk slettet etter en angitt periode etter siste oppdatering, opp til maksimalt seks måneder.