Administrere brukere

Administrering av brukere er kun tilgjengelig for deg som har en Admin/Superbruker-rolle i systemet. Det er her du kan se oversikt over og lage nye brukere, samt endre eller slette eksisterende brukere.

Legg til ny bruker

Oppretting av ny bruker er en enkel operasjon, men det er et par ting som er greit å være klar over;

Etter å ha fylt inn Basisinformasjon kommer du til siden for Rettigheter, det er her man gir brukerne en rolle. Legger man ikke til en rolle vil heller ikke brukeren ha noen tilgang i systemet;

Hvilke roller som er tilgjengelig å legge til for en bruker varierer fra kunde til kunde, men for de fleste har man tre standardroller;

Rekrutterende leder; readonly access, kun tilgang på stillinger de er lagt til som deltager i. Kan ikke opprette prosjekter eller gjøre større endringer i prosjektene de er deltagere i, kan stort sett bare behandle kandidater.

Rekrutteringsadministrator; kan lage egne prosjekter og administrere disse, men har kun tilgang på prosjekter de har opprettet selv eller er invitert med inn i.

Administrator/Superbruker/HelpMee; Dette er administratorrollen som typiske superbrukere har. Denne rollen kan se alle stillinger, alle kandiater og adminsiden av systemet. Denne rollen kan også redigere alle stillinger, kandidater, brukere, maler, og redigere lister (f. eks introtekster, stillingstyper, geografi ol.).

Hva en rolle heter og hvilke tilganger de har vil dog variere da disse er åpne for endringer, så ikke bli forvirret om de heter noe annet i ditt system!

Bytt passord

MERK! Informasjonen nedenfor gjelder ikke hvis du bruker innlogging via SSO, da passordet da ikke styres via ReachMee, men fra din egen IT.

Hvis en bruker har et problem med passordet, anbefaler vi at du først ber brukeren om å bruke funksjonen "Problemer med innlogging" på påloggingssiden for å motta en e-post til e-posten, slik at de kan oppdatere passordet selv.

Hvis du har et problem med at e-postmeldingen ikke kommer eller av en eller annen grunn ikke vil bruke den funksjonen, kan du (avhengig av autorisasjonsinnstillinger) redigere passordet direkte på brukeren.

I dette tilfellet går du til Administrator> Konto> Administrer systembrukere.

I øvre høyre hjørne vil du se en knapp for "Bytt passord".