Jeg mottar ikke eposter fra Webcruiter

Når du har registrert og sendt søknaden kommer det opp et bilde med følgende tekst: Se skjermbilde:

All kommunikasjon vedrørende dine søknader er samlet i din jobbsøkerportal så uansett hvis du har mottat en epost eller ikke så finner du dem ved å logge in via denne lenken https://candidate.webcruiter.com/nb-no  og finne dem.

Det sendes også ut en epost til deg, men hvis du ikke mottar dette varsel så sjekk søppelfiltret på din epostklient for å se hvis du finner eposten. Du kan også ha markert eposter fra Webcruiter som spam en gang og da har vi ikke tillatelse til å sende deg eposter. VI kan fjerne den sperren men da må du ta kontakt med oss for å sjekke hvis det er tillfelle.